Beste Rodense handelaar

EURODEBON UITGESTELD TOT NA DE LOCKDOWN

De gemeente Rode wil haar inwoners en handelaars een hart onder de riem steken en schenkt iedere Rodenaar €25 (€10 voor minderjarige inwoners) om te besteden bij lokale handelaars.

Omdat we alle handelaars de kans willen bieden om van deze steun te genieten, heeft het gemeentebestuur beslist om de eurodebon actie uit te stellen tot na de lockdown. Vele niet-essentiële handels- en horecazaken zijn immers gesloten door de maatregelen om het coronavirus te bestrijden. Dit zou hen benadelen tegenover de winkels die wel nog steeds open zijn.

Dit uitstel is echter geen afstel! Van zodra we zicht hebben op het verdere verloop van de federale maatregelen en de heropening van alle handelszaken en horeca, verdelen we in alle brievenbussen van onze gemeente een flyer over hoe je de bon kan aanvragen.
Ook op de gemeentelijke website en via de lichtkranten zullen we de start van de actie aankondigen.

Als handelaar kan je je nog steeds registreren om deel te nemen aan deze actie. Dit is volledig gratis! De geaccepteerde bonnen worden wekelijks terugbetaald door de gemeente.

Login als handelaar

Registreer je handelszaak

Indien je de Sint-Genesius-Rodebon wil aanvaarden in je handelszaak en nog niet in het netwerk bent opgenomen, registreer dan hier je handelszaak:

Registreer